Gozewijnstraat 48, 1433 JC Kudelstaart | T 0297 - 36 01 06 | F 084 - 712 54 52 | E info@rondgroen.nl | KvK 34251243 | NL50INGB0002654592 | btw NL195283223B01
Bezoek kantoor en kassen alleen op afspraak. Alle prijzen exclusief btw en afleverkosten.
Natuurschoon in zijdebloemen

Alleen de natuur is zo mooi als de natuur. Daarom worden voor ons assortiment zijden bloemen, bladtakken en losse takken alleen uit de beste kwaliteiten in zijde geselecteerd. Ongelooflijk natuurechte kleuren, duurzame kleuring, en van steel en blad tot knop in prachtig detail uitgevoerd.

Zijdebloemen van deze kwaliteit zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ze zijn daarom een slimme oplossing in representatieve ruimtes waar een frisse, welkome uitstraling gewenst is zonder de vervangingskosten en het onderhoud van echte boeketten of bloemstukken.

Uw snijbloemen en losse takken zoals olijf ontvangt u verpakt per handzame doos zodat uw binnenhuisarchitect zelf kan schikken. Deze bevat voldoende stuks voor fraaie creaties. De afmetingen variëren pakweg van losse bloemen tot stelen van langer dan een meter. Natuurlijk kunt u ook een kant-en-klaar arrangement bestellen, dat volledig is afgestemd op uw huisstijl of interieur.

Zijdeplanten en -bomen in pot

Gelukkig is er nu een oplossing voor al die hoeken op kantoor, in uw zorginstelling, conferentielocatie, restaurant, andere openbare ruimtes en thuis die eigenlijk te donker of te tochtig zijn voor echte planten. Met onze collectie bloeiende zijdeplanten, groene zijdeplanten en zijdebomen bent u in één keer voor altijd klaar.

U geniet vanaf de eerste dag van de voordelen van dit hoogwaardige natuurproduct. Zo verkeren ze jaarrond in topconditie. Daardoor storen uw medewerkers en uw gasten zich nooit aan dode takken of afgevallen blaadjes op de vloer. Die stabiele kwaliteit vertaalt zich ook in uw onderhoud; bijvoorbeeld omdat uw zijdegroen buiten de reguliere voedings- en verzorgingscyclus van uw levend groen blijft.

Alle zijdeplanten en –bomen zijn water- en vochtbestendig, waardoor u ze uitstekend bij entrees of in patio’s kunt plaatsen. Een andere veelgebruikte toepassing is een combinatie met levend groen. De zijdebomen zijn per stuk verkrijgbaar tot plafondhoogte; speciaal voor atriums en andere bijzondere ruimtes zijn hogere maten leverbaar.

Takken en teak

Hout is een prachtig en krachtig decoratiemateriaal. Onze collectie omvat een breed aanbod voor zowel arrangementdecoratie als interieurdecoratie. Deze natuurproducten bezitten een perfectie en grilligheid die iedere toepassing karakter geven. Geen twee stuks zijn hetzelfde; u heeft daarom gegarandeerd een uniek object.

De takken zijn voornamelijk afkomstig uit de grote droge woestijnen in Nevada. Het hout is getaand en getekend door de hete zon, en gezandstraald door de wind. In hun natuurlijke kleuren naturel, blank of zwart – met of zonder schors – excelleren ze als sierobject in een pot. Solitair of tussen sierlijke zijdentakken.

De teakstronken vinden hun oorsprong in Indonesië en Thailand. Ze blijven over na de kap van zorgvuldig beheerde teakplantages. Een deel behoudt zijn authentieke grillige vormen als decoratief element; liggend, of staand, voor binnen of buiten. De meest robuuste stronken worden echter verwerkt tot schitterende teakvoorwerpen. Van schalen en bollen tot banken en stoelen. Ook hier treft u alleen maar unieke stukken aan. Teakhout kan aanvullend worden bewerkt via waxen voor een nog diepere, donkere kleur. 

Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! 31 januari 2019
Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! 31 januari 2019

De kosten voor de aanschaf en het onderhoud van planten kunnen over het algemeen al binnen één jaar worden terugverdiend. Hoofdzakelijk door het lagere ziekteverzuim en het beter functioneren van medewerkers. Daarna levert de investering in planten juist geld op. Dat bewijst onderzoek van Wageningen University & Research. Lees het hele verhaal...

 

rondgroen-volkskrant-20140901
rondgroen-volkskrant-20140901

"Je service is 200%!"
René Anker,
cultureel centrum Pier K
Hoofddorp en Nieuw-Vennep 

© 2006, 2009 (j15), 2013 (j25) -  Realisatie by Accent Grave : tekstschrijvers sinds 1989sitemap | Template by Joohopia | Powered by Joomla! open source software