Gozewijnstraat 48, 1433 JC Kudelstaart | T 0297 - 36 01 06 | F 084 - 712 54 52 | E info@rondgroen.nl | KvK 34251243 | NL50INGB0002654592 | btw NL195283223B01
Bezoek kantoor en kassen alleen op afspraak. Alle prijzen exclusief btw en afleverkosten.
Een schitterende keuze

Betoverend mooi zijn de rvs planters van de Superline® collectie. Hun strakke belijning dringt zich niet op, maar zet precies de toon die u zoekt. Grensverleggend of rustgevend. Uitnodigend of chic. Honderd procent Nederlands design, waarbij het gecertificeerde roestvast staal zijn vorm krijgt door eeuwenoud vakmanschap.

Niet minder dan tien paar ervaren handen begeleiden iedere planter van snijden, walsen en lassen tot coaten, polijsten en eindcontrole. Hier werken authentieke ambacht en moderne technologie op een bijzondere manier samen aan uw stijlvolle in- en exterieur.

Het resultaat is een perfect object dat iedere locatie, zowel binnen als buiten, verrijkt dankzij een tijdloze symbiose van uitstraling en beplanting. Een hoogwaardige beplantingsoplossing die met een bijzondere glans en spiegeling de kleur en sfeer van de omgeving opneemt en reflecteert. Met een Superline® planter laat u zien dat u anders bent.

Superline® full rvs

Verbazingwekkend hoeveel levendigheid een perfect rvs-oppervlak kan brengen. De collectie Superline® full rvs bestaat uit kleine en grote kunstwerkjes in diverse gedaanten. Laat u zich maar eens verrassen door de verschillende effecten van de vormenserie vierkant, rond, vierkant-conisch en rond-conisch. En de speciale modellen, zoals op sokkel.

Beschaafd, maar in hun klasse terecht niet onbescheiden. Daarom durven de rvs planters trots te variëren in de rand, inleg van de mooiste houtfineersoorten, en wielbasis. De supercoating aan de binnenzijde garandeert een waterdichte afwerking. De gladde, vuilafstotende buitenzijde kan in iedere kleur geleverd worden.

Verleg de grenzen van uw verbeelding, en Superline® rvs volgt met architectonisch maatwerk. Zo kunt u het rvs laten doorlopen in inrichtingsobjecten als receptiebalies en zitbanken, en in interieurdetails als wandpanelen en relingen. Dankzij eigen ontwerp en productie hoeft u nooit lang te wachten. Superline® rvs inspireert tot meer.

Superline® hybrides

Superline® hybrides tonen de charmante dialoog tussen rvs en andere materialen. Door fraaie combinaties van materialen en speciale bewerkingen legt u eigen accenten in een luxe en welkome uitstraling.

Zo stralen deze bijzondere ontwerpen met bijvoorbeeld FSC-hout een heel natuurlijke warmte uit. In groene omgevingen gaan ze vloeiend op, aan hardere materialen voegen ze elegantie toe.

Superline® cortenstaal

Een dynamisch diepbruin kleurenspel kenmerkt Superline® cortenstaal. Deze legering van onder meer ijzer, koper en chroom is geliefd voor kunstwerken. De robuuste kwaliteit is volgens authentiek proces kleurecht en duurzaam geoxideerd, zonder opgespoten roest. Een beschermende olielaag is optioneel. De hoogwaardige binnencoating voorkomt roesten van binnenuit. Een artistieke keuze die goede smaak verraadt. 

Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! 31 januari 2019
Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! 31 januari 2019

De kosten voor de aanschaf en het onderhoud van planten kunnen over het algemeen al binnen één jaar worden terugverdiend. Hoofdzakelijk door het lagere ziekteverzuim en het beter functioneren van medewerkers. Daarna levert de investering in planten juist geld op. Dat bewijst onderzoek van Wageningen University & Research. Lees het hele verhaal...

 

rondgroen-volkskrant-20140901
rondgroen-volkskrant-20140901

"Je service is 200%!"
René Anker,
cultureel centrum Pier K
Hoofddorp en Nieuw-Vennep 

© 2006, 2009 (j15), 2013 (j25) -  Realisatie by Accent Grave : tekstschrijvers sinds 1989sitemap | Template by Joohopia | Powered by Joomla! open source software