Gozewijnstraat 48, 1433 JC Kudelstaart | T 0297 - 36 01 06 | F 084 - 712 54 52 | E info@rondgroen.nl | KvK 34251243 | NL50INGB0002654592 | btw NL195283223B01
Bezoek kantoor en kassen alleen op afspraak. Alle prijzen exclusief btw en afleverkosten.
Planters met persoonlijkheid

Keramiek is een klasse apart. Het volledig natuurlijke product is al duizenden jaren geliefd om de hoge decoratieve waarde en grote duurzaamheid. In deze keramiekcollectie bovendien verrassend functioneel ingezet als fraaie combinatie met hoogwaardig groen.

Het levendige spel van kleur en oppervlaktestructuur geeft keramische planters hun magie. Identiek is nooit helemaal identiek. En dat maakt de uitstraling zo bijzonder. Tijdloos en toch helemaal van deze tijd. Voor alle gelegenheden waar u hecht aan sfeer en representativiteit.

Keramiek legt letterlijk gewicht in de schaal. De robuuste uitvoering is stevig, stabiel, en elegant tegelijk. Daarmee is een keramische plantenbak een waardevolle aanwinst in zowel een breed spectrum van interieurs als in de buitenruimte. Iedere plek, van drukke vierkante meter tot ruimtelijk atrium, bloeit letterlijk op met een keramische planter.

Eigen ontwerp, eigen productie

Veel keramische planters in de collectie zijn eigen ontwerp. Naar klassieke modellen en hedendaagse stijlen. Altijd herkenbaar aan de exclusieve signatuur van de specialist die planter en plant als geen ander weet te verbinden.

De productie vindt plaats in ambachtelijke fabriekjes in onder meer Vietnam en China. Puur handwerk, van het inleggen van de mallen met kleiplakken tot het gladstrijken van naden en randen. Het vakmanschap van de pottenmakers garandeert een hoge kwaliteit, en maakt tegelijk ieder product uniek.

In de houtgestookte ovens, soms diep onder de grond gelegen, krijgen de potten hun hardheid en brandt het glazuur tot de mooiste kleuren en structuren. De plaats in de oven, het brandhout en het klimaat zorgen voor verfijnde variaties in krimp en kleur van het eindresultaat. De computergestuurde gasovens zorgen voor een constante temperatuur, en worden met name gebruikt voor de strakkere designs. 

Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! 31 januari 2019
Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! 31 januari 2019

De kosten voor de aanschaf en het onderhoud van planten kunnen over het algemeen al binnen één jaar worden terugverdiend. Hoofdzakelijk door het lagere ziekteverzuim en het beter functioneren van medewerkers. Daarna levert de investering in planten juist geld op. Dat bewijst onderzoek van Wageningen University & Research. Lees het hele verhaal...

 

rondgroen-volkskrant-20140901
rondgroen-volkskrant-20140901

"Je service is 200%!"
René Anker,
cultureel centrum Pier K
Hoofddorp en Nieuw-Vennep 

© 2006, 2009 (j15), 2013 (j25) -  Realisatie by Accent Grave : tekstschrijvers sinds 1989sitemap | Template by Joohopia | Powered by Joomla! open source software